Liga Campionilor:Real Madrid - Juventus

Analiza meciuri

Real Madrid – Juventus

Aceste echipe sunt finalistele de anul trecut ale Ligii Campionilor si toata lumea se astepta la doua confruntari echilibrate, dar Realul a luat o optiune serioasa la calificare dupa ce a invins pe Juventus cu 3-0 la Torino, dar asta nu inseamna ca Juve vine in vacanta la Madrid si probabil ca vom avea parte de un meci spectaculos in acest retur,

Real Madrid

Realul are calificarea in mana dupa rezultatul din meciul tur,  echipa este in forma si in campionat, acolo unde are o serie de sase victorii si un egal. Egalu l-au inregistrat in ultima etapa contra lui Atletico Madrid si momentan sunt la patru puncte de aceasta echipa si la un punct in spatele locului trei ocupat de Valencia. In meciul contra lui Atletico, Zidane a folosit o echipa cu multe rezerve, inclusiv Ronaldo fiind schimbat cu jumatate de ora inantea finalului. Acum insa Zidane probabil ca v-a folosi cel mai bun prim 11 pe care il are la dispozitie, singurii jucatori absenti fiind Ramos, Nacho si Vallejo.

Juventus

Juventus are o misiune imposibila la Madrid si probabil vor juca ofensiv din primul minut. In meciul tur Dybala a fost eliminat si asta s-a vazut in evolutia echipei, dar acum vor juca 11 contra 11 si totul este posibil. In ultima etapa din campionat Juve a invins pe Bennevento cu 4-2 in deplasare si are patru puncte in plus fata de Napoli. Dybala nu va juca in acest meci, la fel ca si Bentacur, Barzagli si Bernardeschi.

{{notification_msg}}