Liga Campionilor:Paris Saint Germain - Real Madrid

Analiza meciuri

Paris Saint Germain – Real Madrid

Dupa prima mansa incheiata cu victoria Realului cu 3-1 nu se poate spune ca avem o favorita certa la calificare, dar Realul are un avantaj avantaj de doua goluri si are prima sansa de a merge in sferturile de finala. De la meciul tur PSG a castigat trei meciuri in campionat si unul in Cupa, in vreme ce Realul a castigat patru meciuri in campionat si a pierdut unul.

Paris Saint Germain

PSG nu are rival in acest an in Franta si este aproape sa castige toate cele trei trofee interne, in campionat avand 14 puncte in plus fata de echipa de pe locul second, iar in Cupa Frantei a ajuns in semifinale si este si finalist in Cupa Ligii. Toate aceste lucururi sunt in zadar daca cei de la PSG este eliminata din Liga Campionilor. In meciul tur ei au condus cu 1-0 dar au luat goluri in ultimele minute si acum trebuie sa intoarca rezultatul din tur fara Neymar care este accidentat si probabil fara Mbappe care este incert.

Real Madrid

Realul si-a concentrate atentia catre Liga Campionilor, in campionat ei nemaiavand nici o sansa. Acest lucru s-a vazut dupa meciul pierdut cu Espanyol, meci in care au folosit o echipa cu multe reserve. Dupa meciul cu PSG, Realul a castigat trei meciuri in campionat, marcand 12 goluri si a pierdut cu 1-0 contra lui Espanyol. In ultima etapa au invins pe Getafe cu 3-1, din echipa lipsind Mordic si Kross, acestia fiind odihniti pentru meciul retur cu PSG de catre Zidane.

{{notification_msg}}