Liga Campionilor:Juventus - Sporting Lisabona

Analiza meciuri

Juventus – Sporting Lisabona

In aceasta grupa se pare ca Barcelona v-a ocupa primul loc, asa ca aceste doua echipe se vor lupta pentru locul secund, ambele au invins pe Olympiacos si au fost invinse de Barcelona. Juventus este pe locul trei in campionat, in vreme ce Sporting este pe doi, ambele echipe fiind fara victorii in campionat de doua etape.

Juventus

Fanii lui Juventus nu sunt obisnuiti ca echipa lor sa nu fie pe primul loc in campionat, dupa ce au dominat campionatul italian in ultimii ani, dar acum sunt pe locul trei la cinci puncte in spatele liderului Napoli. Aceasta clasare se datoreaza in special faptului ca ei au facut egal cu Bergamo dupa ce au condus cu 2-0 si au pierdut cu 2-1 cu Lazio dupa ce au condus cu 1-0. Echipa are multi jucatori accidentati, dintre ei doar A. Sandro, Khedira, Sturaro si Dybala avand sanse sa evolueze in acest meci.

Sporting Lisabona

Sporting a pierdut singurele puncte in campionat in ultimele doua etape, atunci cand au facut doua egaluri, cu Porto si cu Moreirense. Echipa este neinvinsa in campionat, iar in Liga Campionilor a pierdut doar cu Barcelona acasa. Echipa a marcat doar un gol in ultimele trei intalniri, iar in meciul jucat in Cupa saptamana trecuta, antrenorul Jesus a odihnit cativa jucatori pentru acest meci, singurii jucatori indisponibili fiind Ruiz, Coentrao si Doumbi.

{{notification_msg}}