Liga Campionilor:Borussia Dortmund - Real Madrid

Analiza meciuri

Borussia Dortmund – Real Madrid

Borussia si Real se intalnesc din nou in Liga Campionilor insa de aceasta data Realul trece printr-o perioada mai nefasta, ei jucand slab in campionat in ultima perioada. Borussia joaca foarte bine in Bundesliga si este lider momentan. Sezonul trecut in Liga Campionilor ambele meciuri intre aceste doua echipe s-au terminat nedecis 2-2.

Borussia Dortmund

Borussia a pierdut in prima runda din Liga Campionilor contra celor de la Tottenham si acum este nevoita sa castige in meciul cu Real, in vreme ce in campionat ea este lider si in ultima etapa a invins pe cei de la Borussia Monchengladbach cu 6-1 acasa. Borussia are 19 goluri marcate in sase etape si are doar un singur gol primit. Antrenorul Bosz face deseori schimbari in echipa, iar in acest meci Bartra ar putea juca stopper, printre titulari este posibil sa revina si Sahin si Yarmolenko.

Real Madrid

Realul dupa ce a avut un inceput bun de campionat, joaca foarte prost momentan si chiar daca a castigat ultimele trei intalniri jucate in deplasare nu a reusit sa faca acelasi lucru acasa, inregistand doua egaluri si o infrangere cu Betis, meci in care nu au reusit sa marcheze niciun gol. Realul a cedat pe final in acest meci si acum Barcelona are un avans de sapte puncte si toata lumea era ingrijorata pentru ultimul meci contra celor de la Alaves, meci ce l-au castigat, Ceballos marcand doua goluri. Pentru meciul cu Borussia, Benzema, Marcelo, T. Hernandez si Kovacic sunt accidentati si nu vor fi pe teren.

 

{{notification_msg}}