Liga Campionilor:Atletico Madrid - Chelsea

Analiza meciuri

Atletico Madrid – Chelsea

Acest meci este un derbi in grupele Ligii Campionilor si se joaca intre doua mari rivale, Atletico Madrid si Chelsea. Chelsea are doua puncte in plus dupa ce a invins in primul meci pe Quarabag, in vreme ce Atletico a facut egal cu AS Roma. Aceste echipe s-au intalnit in semifinalele Ligii Campionilor acum patru ani, scorurile fiind 3-1 pentru Atletico la Londra, in vreme ce la Madrid scorul a fost 0-0.

Atletico Madrid

Atletico a invins pe cei de la Chelsea in Supercupa Europei cu 4-1 in anul 2012 si este optimistica pentru acest meci, avand si o serie de trei victorii consecutive in campionat. Madrilenii au facut un egal contra lui AS Roma in Liga Campionilor dupa ce au dominat in totalitate meciul, iar in campionat au invins pe Malaga, Bilbao si Sevilla si ocupa locul doi la patru puncte de liderul FC Barcelona. Singurul absent pentru acest meci este mijlocasul Fernandez, acesta fiind accidentat.

Chelsea

Chelsea are o serie de sase victorii si un egal in campionat, Arsenal fiind singura echipa ce a castigat un punct pe Stamfost Bridge, momentan Chelsea fiind pe locul trei in campionat la o distanta de trei puncte de liderii Manchester City si United. In Liga Campionilor Chelsea a invins pe Quarabag acasa cu 6-0, in vreme ce in Cupa ei au invins pe Nottingham Forrest cu 5-1. In acest meci ei intalnesc un adversar de alt calibru si este de asteptat ca ambele echipe sa joace prudent si sa se bazeze mai mult pe jocul defensiv. Singurul jucator indisponibil este mijlocasul Drinkwater, acesta fiind accidentat.

{{notification_msg}}