Liga Campionilor:AS Roma - Atletico Madrid

Analiza meciuri

AS Roma – Atletico Madrid

Vice- campiona Italiei si echipa ce a terminat pe locul trei in Spania se intalnesc in unul din cele mai interesante meciuri din Liga Campionilor. Aceste echipe sunt favorite la calificare alaturi de Chelsea din grupa C, in vreme ce Quarabag este outsidera grupei. Acest meci este prima confruntare directa intre aceste echipe in competitiile europene.

AS Roma

Roma revine dupa o pauza de un an in Liga Campionilor, la ultima participare ei ajungand in saisprazecimi, acolo fiind eliminati de Real Madrid. Anul acesta nu au o misiune usoara, avand in vedere ca sunt in grupa cu Chelsea si Atletico si de asta un rezultat pozitiv in acest meci ar fi de bun augur. Roma are un avantaj ca ultimul lor meci din campionat a fost suspendat datorita vremii nefavorabile si jucatorii sunt odihniti. In primele doua etape din campionat Roma a castigat cu Atalanta si a pierdut acasa cu Inter. Pentru acest meci fundasul Emerson si atacantul Schick sunt accidentati.

Atletico Madrid

Atletico a acumulat doar cinci puncte in primel trei etape din campionat, castigand cu Las Palmas cu 5-1 si facand egal cu Valencia si Girona. Atletico a jucat in deplasare in toate meciurile, stadionul lor fiind in constructie, dar asta nu v-a fi o problema in acest meci, ei fiind o echipa ce joaca pe contraatac si sunt buni la fazele fixe. Griezamann revine dupa suspendare, iar antrenorul Simeone i-a odihnit pe Gimenez, Godin, Gabi si Torres in meciul cu Valencia, asa ca acestia probabil vor fi titulari contra Romei.

{{notification_msg}}