Italia Serie A:Juventus - Napoli

Analiza meciuri

Juventus – SSC Napoli

Duminica seara putem afla cine v-a fi viitoarea campioana a Italiei deoarece liderul Juventus primeste vizita lui Napoli in etapa a 34 a din Serie A. Juve are un avans de patru puncte in campionat si a invins pe Napoli in meciul direct din turul campionatului cu scorul de 1-0.

Juventus

Juve a invins de sapte ori consecutiv pe Napoli acasa si cu o victorie in acest meci este la un pas de a fi campioana pentru a saptea oara consecutiv deoarece in Italia mai sunt patru etape de jucat si cu o victorie Juve ar avea un avans de sapte puncte. Juve s-ar putea multumi si cu un egal in acest meci dar probabil v-a juca la victorie avand in vedere ca joaca in fata propriilor suporteri. Juvenuts a invins pe Sampdoria cu 3-0 si a facut egal 1-1 cu Crotone in ultimele doua partide disputate, iar in acest meci nu se v-a baza pe fundasul De Sciglio.

SSC Napoli

Napoli este pe locul doi in campionat si are patru puncte mai putin decat Juventus,iar in acest meci nu are decat varianta victoriei daca doreste sa ramana in lupta pentru titlu. Echipa joaca mai slab in deplasare si a obtinut trei egaluri in ultimele trei deplasari, in vreme ce in meciurile disputate acasa a obtinut trei victorii. Napoli a invins acum patru zile pe Udinese cu 4-2 si a facut egal 0-0 cu Milan, dar acum trebuie sa joace mai ofensiv daca isi doresc o victorie contra lui Juventus. Fundasul Ghoulam este singurul jucator indisponibil pentru aceasta partida.

{{notification_msg}}