Italia Serie A:Juventus - Inter Milano

Analiza meciuri

Juventus – Inter Milano

Sambata seara avem un mare derbi in Serie A, actuala campioana si ocupanta locului trei, Juventus, urmeaza sa primeasca vizita liderului Inter. Inter are doua puncte in plus si este neinvinsa in campionat, in vreme ce in sezonul trecut ambele echipe s-au impus in partidele directe jucate pe teren propriu.

Juventus

Juve in cazul unei victorii poate deveni lider in Serie A, cel putin pana Duminica, atunci cand joaca Napoli, echipa ce au invinso in ultima etapa cu 1-0 si s-au apropiat la doar un punct de ei. In Liga Campionilor Juve a invins pe Olympiacos cu 2-0 si s-a calificat in saisprazecimi, iar acum este foarte motivata sa invinga in acest derbi si sa urce peste Inter in campionat, chiar daca nu se vor putea baza pe fundasii Lichsteiner si Howedes si atacantii Pjace si Mandzukic.

Inter Milano

Inter este lider in Serie A inaintea acestui derbi si a fost ajutata sa ramana lider dupa ce Juve a invins pe Napoli in etapa trecuta, Inter invingand pe Chievo cu 5-0. Inter are un punct peste Napoli si doua peste Juventus si este singura echipa neinvinsa din Serie A. Acum insa o intalneste pe Juventus, echipa ce a castigat ultimele trei meciuri fara sa primeasca gol. Inter probabil ca v-a juca precaut acest meci, prioritar pentru ei este sa nu primeasca gol, Miranda si mijlocasii Gagliarddini si Vecino fiind apti si ei de joc.

{{notification_msg}}