Italia Serie A:AS Roma - Torino

Analiza meciuri

AS Roma – FC Torino

Campionatul Italian continua cu meciul dintre Roma si Torino dupa ce meciurile de duminica trecuta au fost reprogramate din cauza mortii fotbalistului Astori de la Fiorentina. Roma are 17 puncte in plus fata de Torino si i-a invins in meciul jucat in turul campionatului cu 1-0, in vreme ce Torino a castigat in Cupa.

AS Roma

Roma are sapte victorii impotriva lui Torino pe Olimpico si se gandeste doar la victorie, ei fiind la mare lupta cu Lazio si Inter pentru a participa in Liga Campionilor. In ultima etapa Roma a invins pe Napoli cu 4-2 si ocupa locul trei momentan avand un punct peste Lazio si doua peste Inter, echipa ce are si un meci mai putin. Roma urmeaza sa joace acasa cu Shakhtar mansa retur din Liga Campionilor, ei pierzand in primul meci cu scorul de 2-1. Fundasul Fazio si atacantul Dzeko sunt suspendati, in vreme ce fundasul Karsdorp este accidentat.

FC Torino

Ultimul meci a lui Torino a fost amanat, asa ca echipa vine dupa doua infrangeri, una acasa cu Juventus si una in deplasare cu Verona si este situate la mijlocul clasamnentului, la opt puncte fata de locurile ce duc in cupele europene. Pentru acest meci antrenorul Mazzari probabil v-a juca mai ofensiv, adversarii lor fiind preocupati si de meciul ce il au in Liga Campionilor in aceasta saptamana. Fundasul Lyanco, Molinaro si Burdisso sunt singurii jucatori indisponibili pentru acest meci.

{{notification_msg}}