Italia Serie A:AS Roma - Lazio

Analiza meciuri

AS Roma – Lazio Roma

Etapa a 13-a din Serie A ne aduce marele derbi al Romei, meci in care AS Roma primeste vizita lui Lazio. Lazio ocupa locul patru si are si un punct mai mult, in vreme ce in meciurile directe jucate in sezonul trecut ambele echipe au castigat in deplasare, in vreme ce in Cupa ambele echipe au castigat acasa, dar Lazio s-a calificat mai departe.

AS Roma

Eliminarea din sferturile cupei din sezonul trecut este un motiv in plus pentru Roma sa invinga in acest meci. Pentru a castiga Roma trebuie sa joace perfect, Lazio fiind in mare forma, in vreme ce jucatorii lui Di Francesco au castigat ultimele cinci partide disputate. In Liga Campionilor ei au invins pe Chelsea cu 3-0 si sunt aproape calificati din grupa. In campionat ei au invins in deplasare pe Fiorentina cu 4-2 in ultima etapa, la echipa revenind si stoperul Manolas. Fundasii Peres si Karsdorp, mijlocasul Nainggolan si atacantul Schick sunt in continuare accidentati si vor lipsi in aceasta partida.

Lazio Roma

Lazio este in mare forma si are o serie de noua victorii, dintre care trei in Europa League, acolo unde ei s-au si calificat din grupa si sase in campionat. In octombrie ei au invins pe Juventus si au si un meci mai putin jucat dupa ce partida contra lui Udinese a fost amanata din cauza vremii nefavorabile. Mijlocasii Andersen si Gennaro si atacantul Caicedo sunt accidentati, in vreme ce fundasii Wallace si Basta sunt incerti inaintea acestui derbi.

{{notification_msg}}