Italia Play-off: Ascoli - Virtus Entella

Analiza meciuri

Italia play-off: Ascoli - Virtus Entella

Aceasta partida va decide ce echipa va ramane in a doua liga italiana si echipa ce va retrograda in liga inferioara. In urma primei partide de play-off disputata acum sapte zile, rezultatul a fost 0-0. Amintim faptul ca Ascoli termina campionatul adunand doua puncte in plus fata de Entella, iar in cele doua dispute ale sezonului rezultatul a fost identic 1-1.

Ascoli

Ascoli cu siguranta nu isi doreste sa adauge al patrulea rezultat de egalitate in duelurile cu Entella, ci vor incerca sa profite de disputarea meciului pe teren propriu inainte de a se ajunge in prelungiri sau posibil la penalty. Dar pentru aceasta jucatorii antrenorului Serse Cosmi vor trebui sa evolueze bine in fazele de atac. Pentru castigarea acestei partide ne asteptam de la Cosmi sa intareasca linia de atac, posibil folosind trei atacanti, ceea ce ar insemna introducerea uruguaianului Lores in locul tanarului mijlocas senegalez Kanoute. Restul echipei probabil va ramane la fel ca cea de acum sapte zile, mai ales ca mijlocasul Carpathian si atacantul Favilli nu sunt recuperati in urma accidentarilor.

Virtus Entella

Cu siguranta echipa nu este satisfacuta cu rezultatul de 0-0 realizat pe teren propriu din prima partida de play-off impotriva lui Ascoli. Entella va incerca in primul vand sa nu primeasca gol, stiind ca in scenariul unui gol primit sansele de a se numara printre deja cele trei echipe retrogradate ale Serie B - Ternana, Pro Vercelli si Novara, vor creste drastic. Ramane de vazut daca recenta inlocuire a fostului antrenor cu tanarul Volpe le este de folos pentru evitarea retrogradarii sau nu. Entella va avea o misiune dificila in aceasta partida deoarece se lupta si cu o serie de accidentari in echipa, fundasul Belli, mijlocasul Nizzetto si atacantii Diaw si Luppi nu vor putea evolua.

{{notification_msg}}