Început de etapă în La Liga: Osasuna – Malaga

Analiza meciuri

Osasuna - Malaga

Ambele sunt pozitionate in partea de jos a clasamentului, dar totusi este o diferenta destul de mare intre ele. Osasuna este pe ultimul loc si are sanse minime sa ramana in La Liga, fiind la o distanta de 9 puncte fata de prima pozitie care o poate scapa de retrogradare. Malaga are cu 12 puncte mai mult fata de zona fierbinte a clasamentului si poate fi mai relaxata. Credem ca se asteptau la mai mult in acest sezon, insa Malaga trebuie sa fie mai atenta in deplasare, unde nu a castigat nici o partida, iar Osasuna nu a reusit sa se impuna pe propriul teren. De asemenea ambele vin dupa o serie de meciuri fara victorii. In confruntarea directa din tur, scorul a fost 1-1 in Malaga.

CA Osasuna

Din cand in cand mai inregistreaza cate un rezultat de egalitate, insa nu e de ajuns daca isi doreste sa ramana in prima liga. In play-off-ul pentru promovare a evoluat foarte bine. A surprins multa lume cand a revenit in La Liga, dar nu s-a intarit destul pentru a face fata echipelor de top din Spania. Pana acum a bifat doar o victorie, undeva la mijlocul lunii octombrie. Osasuna a remizat 3-3 cu Valencia, multumita unui gol marcat pe final de meci. Apoi a condus in disputa cu Granada si a fost foarte aproape de victorie, dar s-a trezit egalata. In etapa trecuta a intalnit-o acasa pe Sevilla si a avut avantaj de doua ori, insa a fost infranta cu 4-3. Problema echipei o reprezinta defensiva, pemtru ca primeste gol destul de usor. Probabil il vom vedea titular pe noul fundas Vujadinovic. Vineri seara este o oportunitate pentru Osasuna sa obtina o noua victorie, deoarece oaspetii sunt in scadere de forma.

Malaga

Sunt 6 meciuri de cand nu a mai triumfat si a fost eliminata din Cupa. Ultima data a castigat la sfarsitul lunii noiembrie si a pierdut in precedentele 4 dueluri. Poate avea o scuza, fiindca a jucat de 3 ori in deplasare in aceasta perioada, cu echipe puternice. Pe teren propriu a pierdut cu Real Sociedad, iar inainte a fost infranta de Sevilla si Celta Vigo. In etapa trecuta era sa remizeze cu Real Madrid. Malaga are probleme de lot, deoarece multi jucatori sunt accidentati. Sandro Ramirez si B.Kone vor lipsi si ne asteptam sa-i vedem in primul 11 pe Demichelis si Penaranda.

{{notification_msg}}