Început de etapă în La Liga: Las Palmas – Real Sociedad

Analiza meciuri

Las Palmas – Real Sociedad

Putem spune ca ambele si-au depasit asteptarile pana acum, deoarece Las Palmas se afla la mijlocul clasamentului, iar Real Sociedad ocupa locul 5 si se lupta pentru a se califica in cupele europene. Gazdele sunt intr-o scadere de forma, fiindca in precedentele 3 etape au fost infrante. In aceasta perioada oaspetii au castigat de doua ori si au pierdut la limita weekend-ul trecut, in fata celor de la Villarreal. Real Sociedad are cu 13 puncte mai mult, cu toate ca ambele echipe au suferit 8 infrangeri. In confruntarea directa din tur bascii s-au impus cu 4-1.

Las Palmas

Chiar daca esecurile au fost la limita, tot inseamna ca Las Palmas trece printr-o perioada mai dificila. In pauza de iarna au sosit la echipa Jesse si Halilovic, dar acestia au impresionat doar in victoria cu 3-1 in disputa de pe teren propriu cu Valencia. Au urmat 3 infrangeri la rand, prima cu Granada cu 1-0, a doua cu acelasi scor in duelul cu Sevilla, fiind primul esec din fata fanilor. Etapa trecuta a pierdut disputa cu Malaga, cu toate ca a deschis scorul, pentru ca pana la sfarsitul primei reprize a incasat doua goluri. O veste buna pentru antrenorul Setien este ca va reveni J.Castellano. Nu ne asteptam sa vedem alte modificari in primul 11.

Real Sociedad

In etapa trecuta a suferit cea de-a 3 infrangere de pe teren propriu, din acest sezon. Putine echipe reusesc sa castige pe Stadionul Anoeta si de aceasta data Villarreal a luat cele 3 puncte. Real Sociedad a avut multe ocazii de poarta, dar a primit gol in minutele de prelungire si a pierdut. A fost infranta de Sevilla si Real Madrid, fara sa inscrie. Va fi destul de greu sa se lupte pentru un loc ce duce in Champions League. Ultimele doua victorii le-a bifat in fata celor de la Osasuna cu 3-2 si in partida cu Espanyol, cu scorul de 2-1. Willian este in continuare accidentat si va fi inlocuit de Juanmi, iar restul echipei de start va ramane la fel, ca in duelul precedent.

{{notification_msg}}