Început de etapă în Franţa: SM Caen – AS Monaco

Analiza meciuri

SM Caen – AS Monaco

In aceasta saptamana va alea loc etapa cu numarul 29 in Ligue 1. Aceasta va incepe cu confruntarea dintre doua echipe aflate in fruntea clasamentului, ocupanta locului 4 Caen si Monaco care se afla pe locul secund si care are cu 8 puncte mai mult. Intalnirea din tur s-a terminat cu scorul de 1-1, fiind a doua remiza in Monaco, iar sezonul trecut duelul pe stadionul din Caen s-a incheiat cu scorul de 3-0 pentru oaspeti.

SM Caen

Avand in vedere ca vine dupa doua victorii consecutive, cu siguranta isi doreste un success in fata fanilor cu cei de la Monaco. Dupa o serie negativa de 3 infrangeri, jucatorii antrenorului Garande si-au revenit si acum sunt pe pozitia a patra in clasament, la egalitate de puncte cu locul 3 care este ocupat de Lyon. Are cu 5 puncte mai mult decat Marseille, care e pe locul 13, acest lucru insemnand ca va fi o lupta grea intre multe echipe pentru ocuparea unui loc ce duce in cupele europene. Acum doua etape a castigat cu 1-0 acasa in duelul cu Rennes, iar apoi urmatorul meci a invins-o pe St.Etienne in deplasare cu scorul de 2-1. Ne asteptam ca si de aceasta data antrenorul Garand sa foloseasca aceeasi tactica. Va fi mai puternica in disputa cu AS Monaco, deoarece au revenit doi jucatori importanti Da Silva si Seube. Referitor la echipa de start, vor lipsi mijlocasii Diomande si Delaplace pentru ca sunt accidentati, iar fundasii Imoura si Yahie inca nu s-au recuperate 100% si nu se stie daca vor intra pe teren.

AS Monaco

Se afla intr-o forma buna inaintea acestui meci, din ultimele 5 etape obtinand 3 victorii si doua remize. Are cu 8 puncte mai mult decat locul 3 si 4, asa ca va fi greu sa piarda pozitia secunda, avand in vedere ca mai sunt 10 etape pana la final. Se concentreaza doar pe campionat, deoarece in Cupa Frantei a fost eliminata de divizionara secunda Sochaux. Intr-adevar in momentul actual antrenorul Jardim se confrunta cu probleme referitoare la absenti. Vor lipsi in acest duel cu Caen, din cauza accidentarilor, mijlocasii Traore, Silva si Pasic, fundasul Coentrao, atacantul Cavaleiro, iar mijlocasul Dirar este suspendat.

{{notification_msg}}