Început de etapă în Bundesliga: Eintracht Frankfurt – Werder Bremen

Analiza meciuri

Eintracht Frankfurt – Werder Bremen

Primul meci al acestei etape se anunta a fi unul interesant, deoarece se vor intalni doua echipe aflate in situatii diferite. Eintracht evolueaza modest in retur, fiindca are doar doua victorii si vine dupa 8 meciuri fara victorie. Werder este in forma si nu a mai pierdut de aproape doua luni, perioada in care a bifat 6 triumfuri din 7 partide. Confruntarea directa din tur a fost castigat de Eintracht. Trebuie sa precizam ca Werder nu s-a mai impus din 2009 in Frankfurt.

Eintracht Frankfurt

Acum trece printr-o criza si este departe de evolutiile pe care le avea in tur, cand a fost cateva etape pe pozitia a 3 a in clasament. Se gandea si la Champions League, insa acum trebuie sa fie atenta pentru ca daca nu-si revine repede, se poate aproapia de zona retrogradabila. De mai bine de doua luni nu a mai bifat o victorie, perioada in care a avut parte de 5 esecuri. Dupa cele doua remize fara goluri de pe teren propriu, a pierdut cu 1-0 in Cologne. Nu putem spune ca nu a avut ocazii de gol, dar n-a putut profita de acestea. Probabil vor reveni in primul 11 Chandler si Hrgota, iar atacantul Meier va lipsi, pentru ca este accidentat.

Werder Bremen

Este invincibila daca ne uitam la rezultatele pe care le-a inregistrat in ultimele 6 etape. Surprinzator e faptul ca a inceput sa joace asa de bine dintr-o data. La mijlocul lunii februarie a castigat in Mainz, iar apoi s-a impus in Wolfsburg si astfel a crescut moralul jucatorilor. In precedentele 3 partide a marcat de 11 ori si a obtinut 3 victorii. Are o defensiva buna, asa cum s-a vazut in ultimele meciuri de pe teren propriu, in care nu a primit gol. Werder Bremen le-a invins pe Leipzig si Schalke cu 3-0, iar pe Freiburg cu 5-2. Ne asteptam sa-i vedem titular pe Bartels si Junuzovic.

{{notification_msg}}