Început de etapă în Bundesliga: Borussia Dortmund – Ingolstadt

Analiza meciuri

Borussia Dortmund - Ingolstadt

Aceste rivale au in comun faptul ca au remizat de 3 ori acasa si au incasat 20 de goluri in deplasare. Borussia Dortmund este pe locul 3 si se lupta pentru a ramane pana la final pe o poztiei ce duce in Champions League, in timp ce oaspetii din Ingolstadt sunt pe penultimul loc din clasament si incearca sa evite retrogradarea. In etapa trecuta echipa din Dortmund a fost invinsa si a a interrupt o serie de 5 victorii la rand, insa acum cateva zile a castigat in sferturile de finala ale Cupei Germaniei. Ingolstadt a remizat weekend-ul trecut, in partida cu cei de la Cologne. Confruntarea directa din tur s-a incheiat cu scorul de 3-3.

Borussia Dortmund

A invins-o marti seara pe Lotte in sferturile de finala ale Cupei Germaniei. Nu le-a dat nici o sansa adversarilor, pe care i-a infrant cu 3-0, cu o echipa de start schimbata. A dominat tot meciul, dar golurile le-a marcat in repriza secunda si s-a calificat in semifinale. Etapa precedenta a pierdut in Bundesliga, in fata celor de la Hertha Berlin. Trebuie sa precizam ca in mansa secunda din optimile Champions League, a triumfat cu 4-0 in fata portughezilor de la Benfica si va juca in sferturi. Din cauza accidentarilor vor lipsi M.Gotze si Reaus. De asemenea nici Dembele nu va fi pe teren, pentru ca este suspendat.

Ingolstadt

A venit vremea ca cei de la Ingolstadt sa castige puncte pentru a mai spera la mentinerea in prima liga, au de recuperat 7 puncte fata de prima echipa care se salveaza de la retrogradare iar acest meci cu Dortmund nu vine intr-un moment bun. In a doua parte a campionatului au obtinut doar 2 victorii si un rezultat de egalitate in ultimul meci isputat acasa cu FC Koln. Punctul lor slab e defensiva, incaseaza multe goluri e e greu de mentinut un ritm bun cu o defensiva subreda. In aceasta seara antrenorul Walpurgis va trimite in teren aceiasi echipa care a obtinut remiza cu FC Koln.

{{notification_msg}}