Germania Bundesliga: VfL Wolfsburg - Holstein Kiel

Analiza meciuri

Germania Bundesliga: VfL Wolfsburg - Holstein Kiel

Play-off-ul in Bundesliga o aduce pe Wolfsburg pentru al doilea an consecutiv in lupta pentru supravietuiere, in timp ce Holstein Kiel vine din liga secunda. Dezamagirea celor de la Wolfsburg este mare pentru ca acestia aveau sperante mai mari in acest sezon, insa in final se poate declara multumita ca au evitat retrogradarea directa si ca acum au sansa sa depaseasca Kiel in play-off. Acesta este prima disputa intre cele doua echipe.

VfL Wolfsburg

A mai retrait o experienta similara sezonul trecut, fiind nevoiti sa infrunte in play-off pe Braunschweig pentru a nu fi exclusi din prima liga. Antrenorul echipei Bruno Labbadia a intalnit de asemenea o situatie de acest gen in 2005, reusind victoria in play-off pe cand antrena HSV. Wolfsburg se afla acum in postura de favorita, cu toate acestea la inceputul anului am fi putut sa o declaram candidata la o pozitie de Europa League, dar din pacate acestia s-au situat pe tot parcursul campionatului in partea de jos a clasamentului. In ultimile etape ale sezonului acestia intra intr-o criza de rezultate si abia dupa trei infrangeri consecutive reusesc victoria in fata celor de la Koln si totodata evitarea retrogradarii directe. Notam revenirea atacantului Brooks, Verhaegh s-a accidentat din nou si cel mai probabil va fi inlocuit de catre Gerhardt.

Holstein Kiel

Kiel a produs o supriza placuta in 2.Bundesliga, acestia teminand sezonul pe pozitia a 3 a. Mai mult decat atat, timp de cateva etape s-a situat si in fruntea clasamentului. Insa in urma infrangerii de acum patru etape de pe teren propriu impotriva lui Nurnberg, acestia se distanteaza de lupta pentru primele doua locuri, ce le-ar fi permis avansarea directa in Bundesliga. In urma ultimilor trei jocuri Kiel ramane neinvinsa, reuseste doua victorii in care marcheaza in total 11 goluri, dovedindu-ne forma buna de care dispun inaintea play-off-ului. In ciuda faptului ca in ultima etapa antrenorul Anfang face multe improvizatii in echipa, pentru a odihni o parte din jucatorii principali, reuseste victoria cu 6-2. In seara aceasta  Kiel isi va putea uni toate fortele pentru a evolua cu cea mai buna echipa de care dispun.

{{notification_msg}}