Germania Bundesliga:Eintracht Frankfurt - RB Leipzig

Analiza meciuri

Eintracht Frankfurt – RB Leipzig

Daca e sa ne luam dupa clasament, acest meci este un derbi, Lipezig fiind pe locul doi, in vreme ce Eintracht este pe patru. Leipzig nu a pierdut in ultimele trei etape din campionat, iar Eintracht a castigat doua meciuri consecutiv, diferenta dintre ele fiind de doua puncte. In meciul direct din turul campionatului, Leipzig a invins cu scorul de 2-1.

Eintracht Frankfurt

Pe langa parcursul bun din campionat, Eintracht a ajuns si in semifinalele Cupei unde urmeaza sa o intalneasca pe Schalke 04, dupa ce a invins cu 3-0 in sferturi pe Mainz. In campionat ei au fost invinsi de Augsburg si astfel au pus capat unui sir de sase meciuri fara infrangere. In ultima etapa Eintracht a invins acasa pe FC Koln cu 4-1, intr-un meci in care antrenorul Kovac a facut unele modificari in echipa, lucru ce probabil ca se va intampla si in acest meci, el neavand probleme de lot.

RB Leipzig

Leipzig joaca bine pe toate fronturile, ei invingand in Europa League cu 3-1 in deplasare pe Napoli dupa ce au fost condusi cu 1-0 si par ca sunt aproape calificati mai departe. In campionat Leipzig a avut unele probleme in meciurile jucate in deplasare, dar este in continuare pe locul doi. Dupa un egal acasa cu HSV, Leipzig a castigat doua meciuri consecutiv, 1-0 cu Monchengladbach si 2-0 cu Augsburg. Antrenorul Hasenhuttl a trimis cea mai buna echipa in meciul contra lui Napoli, iar acum probabil ca Demme v-a juca in locul lui Dupa un egal acasa cu HSV, Leipzig a castigat doua meciuri consecutiv, 1-0 cu Monchengladbach si 2-0 cu Augsburg. Antrenorul Hasenhuttl a trimis cea mai buna echipa in meciul contra lui Napoli, iar acum probabil ca Demme v-a juca in locul lui Dupa un egal acasa cu HSV, Leipzig a castigat doua meciuri consecutiv, 1-0 cu Monchengladbach si 2-0 cu Augsburg. Antrenorul Hasenhuttl a trimis cea mai buna echipa in meciul contra lui Napoli, iar acum probabil ca Demme v-a juca in locul lui Y. Pulsen.

{{notification_msg}}