Germania Bundesliga:Borussia Dortmund - Augsburg

Analiza meciuri

Borussia Dortmund – FC Augsburg

Borussia sta mai bine in calasamnet si are noua puncte peste Augsburg, ei ne mai pierzand de opt meciuri, dintre care doua dintre ele au fost in Europa League. Augsburg este in scadere de forma si are doar doua victorii in returul campionatului, iar in ultimele doua etape nu au obtinut niciun punct. In meciul direct jucat in turul campionatului Borussia s-a impus cu scorul de 2-1.

Borussia Dortmund

Borussia trece printr-o forma buna si nu a mai pierdut de doua luni, inregistrand patru victorii si patru egaluri. In Europa League ei au reusit sa se califice mai departe dupa ce au invins pe Atalanta acasa cu 3-2 si au facut egal in deplasare 1-1. In campionat au invins norocos pe Monchengladbach cu 1-0 printr-un gol marcat de Reus. Reus nu a jucat cu Atalanta, dar acum probabil ca v-a fi titular, la fel ca si fundasul Schmelzer.

FC Augsburg

Augsburg a invins pe Eitracht cu 3-0, dar dupa aceea au pierdut cu Lipezig si cu Stuttgart fara sa inscrie niciun gol. In meciul cu Lipezig terminat 2-0 nu au prea avut sanse, dar in cel cu Stuttgart era de asteptat ca echipa sa revina dupa ce a primit gol repede la jumatatea primei reprize. Antrenorul Baum nu prea face modificari in echipa, dar acum v-a fi nevoit deoarece D. Baier este suspendat, iar Gouweleeuw si Finnbogason sunt incerti pentru aceasta partida.

{{notification_msg}}