Germania Bundesliga:Bayern Munchen - VfL Wolfsburg

Analiza meciuri

Bayern Munchen – Vfl Wolfsburg

In urma cu cativa ani aceste doua echipe se luptau la castigarea campionatului, insa acum Wolfsburg este o echipa slaba ce anul trecut s-a luptat sa se salveze de la retrogradare, si anul acesta a inceput foarte prost campionatul, avand doua infrangeri, doua egaluri si o victorie. Bayern are o infrangere si patru victorii in acest sezon si un avans de sapte puncte in fata celor  de la Wolfsburg.

Bayern Munchen

Bayern are un inceput foarte bun de campionat, doar Hoffeinheim reusind sa ii invinga in cinci etape jucate, in rest echipa castiga usor si a primit doar goluri de la Bayer si de la Hoffeinheim. In Liga Campionilor ei au invins si pe Anderlecht iar dupa au inregistrat victorii si cu Mainz si Schalke cu 3-0. Antrenorul Ancelotti are probleme cu accidentarile, portarul Neuer, Robben, Alaba si J. Bernat fiind indisponibili de mai multa vreme.

VfL Wolfsburg

Wolfsburg a inceput slab campionatul si deja a schimbat antrenorul, Andries Jonker fiind inlocuit cu Martin Schmidt. Aceste a obtinut un egal contra celor de la Werder Bremen in meciul de debut, ei fiind invinsi de Borussia Dortmund si de Stuttgart, in vreme ce singura victorie a venit contra celor de la Eintracht cu scorul de 1-0. Schmidt a schimbat si sistemul de joc, el revenind la formula cu patru fundasi, Verhaegh a trecut fundas dreapta, Camacho mijlocas defensiv, Ntep si Malli au jucat la mijloc, iar in atac a jucat Origi in locul lui M. Gomez, acesta fiind accidentat. In acest meci antrenorul Schmidt probabil ca v-a folosi acelasi formula si in meciul cu Bayern.

{{notification_msg}}