Germania Bundesliga:Bayer Leverkusen - Bayern Munchen

Analiza meciuri

Bayer Leverkusen – Bayern Munchen

Cu toate ca Bayern are 13 puncte in plus, acest meci poate fi considerat un derbi deoarece se joaca intre echipele de pe locurile patru si unul. Bayern are o serie de sase victorii in toate competitiile, in vreme ce Bayer nu a mai pierdut de 14 etape. In meciul tur jucat la Munchen, Bayern s-a impus cu 3-1.

Bayer Leverkusen

Bayer trece printr-o perioada foarte buna, ei pierzand ultimul meci la jumatatea lunii septembrie, inregistrand doar trei infrangeri in campionat si marcand in fiecare meci jucat pana acum. Cu toate ca echipa nu a transferat nici un jucator in pauza de iarna, antrenorul Herrlich spera la o clasare pe locul doi la finalul acestui sezon. Pentru acest meci el are tot lotul la dispozitie, mijlocasul Bailey si atacantul Volland fiind doi jucatori ce s-au remarcat in prima parte a sezonului.

Bayern Munchen

Bayern are 11 puncte avans dupa terminarea turului campionatului si este practic campioana din nou, avand doar doua infrangeri in tur. In Cupa ei au eliminat pe marii rivali de la Dortmund, avand acum mari sanse sa castige si acea competitie. Echipa a pierdut doar o singura data de la venirea pe banca a lui Heynckes, ei transferandu-l intre timp si pe atacantul Wagner de la Hoffenheim. Neuer si Alcantara ssunt inca accidentati, dar Bayern dispune de multi jucatori, asa ca este greu de prezis ce echipa v-a folosi Heynckes in acest meci.

{{notification_msg}}