Franta Ligue 1:Saint Etienne - Nice

Analiza meciuri

AS Saint – Etienne – OGC Nice

In prima etapa a Ligue 1 se joaca un meci foarte important intre St. Etienne, ocupanta locului opt anul trecut si Nice, ocupanta locului trei in campionat si echipa ce joaca in preliminariile Ligii Campionilor. In ultimele meciuri directe Nice a castigat ultimele patru intalniri si nu a primit gol in ultimele trei partide.

AS Saint – Etienne

Dupa rezultatele din ultimele intalniri directe, St. Etienne este foarte motivata sa o bata pe Nice, mai ales ca Nice a avut si meciuri solicitante in preliminariile Ligii Campionilor. Nice joaca mai bine acasa dar asta nu i-a ajutat prea mult anul trecut cand nu au jucat in cupele europene si au terminat pe locul opt in campionat. La echipa au avut loc unele modificari vara aceasta, in locul antrenorului Galtier a venit spaniolul Garcia de la Salzburg care este cunoscut pentru stilul lui de joc mai ofensiv si au plecat fundasii Malcuit si Polomat, mijlocasii Veretout, Saviet, Lemoine si Corgnet si atacantul Rous, in locul lor fiind transferati fundasul Janko, mijlocasul Diousse si atacantul Diony.

OGC Nice

Spre deosebire de St. Etienne, Nice a jucat foarte bine sezonul trecut si a terminat pe locul trei, fiind si lideri in Franta la un moment dat, dar pe final nu au putut face fata mult mai puternicelor Monaco si PSG. Echipa joaca si in prelimiariile Ligii Campionilor anul acesta unde au eliminat-o pe Ajax si s-au calificat in playoff. Cu atat mai important este acest rezultat pentru ca in meciul retur ei nu au putut conta pe atacantul Balotelli si pe mijlocasul Cyprien. Echipa a facut si cateva transferuri, a venit fundasul Jalet si mijlocasii Lees Melou, Makengo si Temeze, iar la capitolul plecari ii mentionam pe fundasii Dalbert, Pereira si Baysse, mijlocasul Obbadi si atacantul Belhanda.

{{notification_msg}}