Franta Ligue 1:Paris Saint Germain - Lyon

Analiza meciuri

Paris Saint-Germain – Olympique Lyon

In etapa a sasea a campionatului Frantei avem un mare derbi intre liderul PSG si echipa situata pe locul patru Lyon. Momentan PSG are un avans de patru puncte iar in Liga Campionilor a invins pe Celtic cu 5-0, in vreme ce Lyon a facut egal cu Apollon in Europa League. Anul trecut in meciurile directe PSG a castigat de doua ori cu acelasi scor 2-1.

Paris Saint-Germain

Aceste ultime rezultate ne dau de inteles ca PSG ar trebui sa castige usor aceasta intalnire, mai ales ca noile transferuri Neymar si Mbappe s-au integrat rapid in echipa. La inceputul sezonului parizienii au castigat Supercupa Frantei, dupa inregistrand cinci victorii in campionat cu 19 goluri marcate si doar trei primite. PSG si-a aratat si forta in Liga Campionilor, acolo unde a invins pe Celtic cu 5-0. Este posibil ca pentru meciul cu Lyon tinerii Meunier si Kimpembe sa joace titulari in locul lui Alves si Silva, in vreme ce Draxler probabil v-a juca in locul lui Motta la mijloc. Di Maria si Pastore sunt singurii jucatori accidentati si vor lipsi la acest meci.

Olympique Lyon

Inainte de acest derbi jucatorii lui Lyon au facut egal cu cipriotii de la Apollon in Europa League, iar in campionat au inregistrat trei victorii si doua egaluri si ocupa locul patru in campionat. Acum ei ii vor infrunta pe rivalii de la PSG, echipa ce i-a invins in ambele meciuri anul trecut si antrenorul Genesi trebuie sa faca cumva sa castige acest meci. Acesta probabil v-a da sansa nouvenitilor Tete si Mendy, acestia fiind mai rapizi decat Rafael si Marcelo, in vreme ce Cheikh este accidentat si v-a lipsi de pe teren in acest meci.

{{notification_msg}}