Franta Ligue 1:Marseille - Lyon

Analiza meciuri

Olympique Marseille – Olympique Lyon

La sfarsitul etapei a 30 a din Ligue 1 avem un derbi intre echipele de pe locurile trei si patru, Marseille si Lyon. Marseille are cinci puncte in plus in clasament, acest meci fiind decisiv pentru obtinerea unui loc ce duce in Liga Campionilor la sfarsitul sezonului. In meciul direct jucat in turul campionatului Lyon a invins pe Marseille cu 2-0.

Olympique Marseille

Ultima victorie a lui Marseille contra lui Lyon a fost acum patru ani de zile, asa ca ei sunt foarte motivate sa invinga in acest meci si sa se desprinda la opt puncte de Lyon in clasament. Marseille a invins in ultimele trei meciuri disputate, pe Toulouse in Ligue 1 si de doua ori pe Athletic Bilbao in Europa League, acolo unde s-au calificat in sferturile de finala. Mijlocasul Sertic este accidentat si nu va evolua contra celor de la Lyon.

Olympique Lyon

Lyon a ratat calificarea in sferturile de finala ale Europa League dupa ce au fost eliminati de rusii de la CSKA Moscova fiind invinsi cu 3-2 acasa dupa ce au castigat cu 1-0 in deplasare. Acum jucatorii sunt concentrati pe acest derbi cu Marseille din campionat pe care trebuie sa il castige daca vor sa mai spere la un loc de Liga Campionilor la sfarsitul sezonului. Fundasul Rafael si mijlocasul Fekir sunt singurii absenti din lotul lui Lyon pentru acest meci.

{{notification_msg}}