Franta Ligue 1:Lille - AS Monaco

Analiza meciuri

OSC Lille -  AS Monaco

Acesta este primul meci din etapa a saptea din Ligue 1 si ne aduce fata in fata pe ocupanta locului 17, Lille si pe ocupanta locului 2, Monaco, diferenta dintre aceste doua echipe fiind de 10 puncte. Monaco a inregistrat cinci victorii si o infrangere pana acum, in vreme ce Lille are o victorie, doua egaluri si trei infrangeri. Anul trecut Monaco a castigat ambele meciuri directe in campionat, si s-a impus si in Cupa Frantei.

OSC Lille

Lille a inceput bine campionatul si a invins in prima etapa pe Nantes cu 3-0, dar dupa aceea au castigat doua puncte in cinci jocuri disputate, fiind clasati in zona retrogradarii momentan. Echipa a facut egal cu Angers si Bordeaux si au pierdut cu Strasbourg, Guingamp si Caen si a marcat doar un gol in ultimele cinci partide disputate, primind doua goluri in ultimele trei meciuri, asa ca este de asteptat ca ei sa joace defensiv contra celor de la Monaco. Portarul Enyeama, fundasii Soumaoro si Mendyl, si mijlocaul Mendes sunt accidentati si nu vor evolua in aceasta intalnire.

AS Monaco

Monaco este campioana Frantei si are cinci victorii si o infrangere in acest campionat, Nice invingandu-i cu 4-0 acasa. In Liga Campionilor au reusit sa faca egal 1-1 cu Lipezig din Germania, iar in campionat in ultima etapa au invins pe Strasbourg cu 3-0 acasa. Falcao este in mare forma, el reusind o dubla cu Strasbourg si cu noua goluri marcate este golgeterul campionatului. De la echipa a plecat Mbappe, Falcao avand acum o libertate mai mare in teren alaturi de Jovetic si Keita. Fundasul Sidibe este suspendat pentru acest meci, in vreme ce Subasic si Lemar sunt accidentati.

{{notification_msg}}