Franta Ligue 1:Bordeaux - Marseille

Analiza meciuri

FC Girondins Bordeaux – Olympique Marseille

La sfarsitul etapei a 13 a din Ligue 1 se joaca un mare derbi al Frantei, meci in care ocupanta locului noua Girondins Bordeaux primeste vizita ocupantei locului patru, Olympique Marseille. Marseille are opt puncte in plus, in vreme ce ultimele patru intalniri directe intre aceste echipe s-au terminat la egalitate.

FC Girondins Bordeaux

Girondins trece printr-o forma slaba si in ultimele cinci etape din campionat a castigat doar un punct contra lui Nantes acasa si ocupa locul noua in campionat, de aceea este foarte important pentru ei sa nu piarda in acest derbi contra marii rivale de la Marseille. Datorita inceputului bun de sezon in care au obtint patru victorii si trei egaluri ei sunt la patru puncte de zona retrogradarii dar daca nu ies repede din pasa proasta pe care o trec ei s-ar putea sa aiba probleme. Atacantul Laborde este accidentat si Jovanovic este suspendat pentru acest meci.

Olympique Marseille

Marseille vine dupa cinci victorii si doua egaluri in campionat si este la un punct de locul trei ocupat de Lyon, ei jucand in ultimul timp cu PSG, meci terminat 2-2 si obtinand victorii contra lui Lille si Caen. In Europa League ei au fost invinsi de Guimaraes cu 1-0 si acum au nevoie de o victorie in duelurile cu Konyaspor si Salsburg pentru a se califica. Acum insa ei sunt concentrati pe meciul contra celor de la Girondins, la echipa revin si fundasul Roland si mijlocasul Payet, in vreme ce Sertic si Luiz Gustavo sunt suspendati.

{{notification_msg}}