Franta Ligue 1:AS Monaco - Paris Saint Germain

Analiza meciuri

AS Monaco – Paris Saint Germain

Etapa a 14 a a campionatului Frantei ne aduce un derbi intre primele doua echipe din clasament, echipa de pe locul secund, AS Monaco urmand sa intalneasca liderul PSG. PSG are sase puncte avans, in vreme ce in sezonul trecut Monaco a castigat ambele partide directe din campionat, in vreme ce PSG a castigat in finala Cupei Ligii, in semifinla Cupei Nationale si in Supercupa Frantei.

AS Monaco

Atmosfera din vestiarul lui PSG nu este tocmai buna dupa ce saptamana trecuta jucatorii antrenati de Jardim au iesit din lupta pentru calificarea mai departe in Liga Campionilor dupa ce au fost invinsi acasa de catre Lipezig cu 4-1. Ei nu au sanse nici la locul trei in grupa, loc ce duce in Europa League, iar acum se pot concentra linistiti pe campionat. In campionat in ultima etapa ei au facut egal contra lui Amiens 1-1, dar inaintea acestui meci au inregistrat trei victorii consecutive. Mijlocasul Lemar si atacantul Jovetic sunt singurii jucatori indisponibili pentru acest meci.

Paris Saint Germain

PSG vine dupa o serie de cinci victorii si este foarte relaxata inaintea acestui meci, mai ales ca in Liga Campionilor a reusit sa invinga pe Celtic cu 7-1 si este pe primul loc in grupa la trei puncte in fata lui Bayern Munchen. PSG o v-a intalni pe Bayern in ultimul meci din grupa si chiar si daca vor fi invinsi la trei goluri diferenta ei tot vor termina pe primul loc. Acum ei vor incerca sa o invinga pe Monaco pentru a patra oara consecutiv, singurul jucator indisponibil fiind mijlocasul Motta.

{{notification_msg}}