Franta Ligue 1:AS Monaco - Montpellier

Analiza meciuri

AS Monaco – HSC Montpellier

Dupa ce au facut 0-0 cu liderul PSG in ultima etapa, Montpellier v-a juca acum in primul meci din etapa a opta cu echipa situata pe locul doi si actuala campioana, AS Monaco.

AS Monaco

Anul trecut cei de la Monaco au invins cu 6-2 pe cei de la Montpellier, iar anul acesta au invins in ultimele etape pe cei de la Strasbourg cu 3-0 si pe Lille cu 4-0 si dupa egalul celor de la PSG cu Montpellier, Monaco este la un punct in spatele liderului. In Liga Campionilor lucrurile nu merg asa bine, Monaco fiind invinsa marti pe teren propriu de catre FC Porto si dupa egalul din runda precedenta cu Lipezig a ramas cu un singur punct in grupa. Dupa meciul slab cu Porto este de asteptat ca antrenorul Jardim sa faca unele modificari in primul 11, singurul jucator indisponibil fiind portarul Subasic.

HSC Montpellier

Montpellier a avut o serie de trei infrangeri consecutive, dar dupa a urmat o victorie cu Troyes in deplasare si un egal cu PSG acasa etapa trecuta, asa ca ei sunt momentan pe locul 13 in campionat la trei puncte de zona retrogradarii. Pentru ei este important sa inceapa sa castige din nou, antrenorul Der Zakarian fiind multumit ca echipa nu a primit gol in ultimele doua partide. Pentru acest meci el se bazeaza pe tot lotul de jucatori si probabil v-a folosi acelasi prim 11 ca si in meciul cu PSG.

{{notification_msg}}