Final de etapă în Premier League: Stoke - Tottenham

Analiza meciuri

Stoke – Tottenham

La sfarsitul etapei cu numarul 34 din Premier League, avem un meci interesant, intre ocupanta locului 9, Stoke si echipa de pe pozitia secunda, Tottenham, care in prezent are cu 18 puncte mai mult. Gazdele au sanse sa termine pe locul 5 acest sezon si sa se califice in Europa League, iar Tottenham spera sa castige campionatul, lucru ce nu s-a mai intamplat de foarte mult timp. Intalnirea din tur, care s-a jucat in Londra, s-a terminat cu un rezultat de egalitate, iar sezonul trecut Stoke a castigat ambele dueluri cu Tottenham.

Stoke

Jucatorii vor da totul pe teren pentru a obtine un rezultat pozitiv in meciul de luni seara, insa trebuie sa fie foarte atenti, deoarece in ultima vreme Stoke nu a evoluat prea bine acasa. A pierdut pe teren propriu cu Southampton, dupa care a remizat cu Swansea. Dupa egalul cu fosta campioana Chelsea, a urmat victoria cu Watford, dar apoi a fost invinsa la scor in Liverpool cu 4-1, infrangere ce i-a redus sansele sa mai prinda pozitia a 5 a. Acum este la 6 puncte distanta de ultima pozitie ce duce in Europa League, insa Stoke trebuie sa fie multumita ca si-a asigurat prezenta si in sezonul urmator in Premier League, asa ca luni poate juca fara presiune. Nu-i vom vedea pe teren in acest duel pe jucatorii: Wilson, Arnautovic, Johnson, Pieters, Whelean, Walters si Butland.

Tottenham

Nu a renuntat la lupta pentru titlu, desi sunt sanse foarte mici sa devina campioana. Se afla la 8 puncte distanta de liderul Leicester, cu 5 etape inainte de final. Tottenham spera sa castige toate meciurile si asteapta greseli din partea liderului, pe care le poate face din cauza presiunii. Saptamana trecuta a castiga duelul cu Manchester United cu 3-0 pe stadionul White Hart Lane, cu toate ca golgheterul campionatului Kane, nu a reusit sa inscrie. S-a accidentat in acel meci si este posibil sa lipseasca si in partida cu Stoke. Vor lipsi atacantul N’jie si mijlocasul Bentalebe.

{{notification_msg}}