Final de etapă în Premier League: Bournemouth – Manchester City

Analiza meciuri

Bournemouth – Manchester City

In ultimul meci al acestei etape se va intalni ocupanta locului 14, Bournemouth, cu echipa de pe pozitia a 3 a, Manchester City, care are un avantaj de 23 de puncte. Cei de la City evolueaza destul de bine si vin dupa doua victorii consecutive in campionat, in timp ce Bournemouth a bifat dooar o remiza in ultimele 5 partide si a fost infranta de 4 ori. Precedentele 3 confruntari directe au fost castigate de Manchester City.

Bournemouth

In partida din tur a pierdut cu 4-0 pe stadionul Etihad, dar a fost o perioada in care jucatorii antrenorului Howe evoluau grozav. Apoi au urmat cateva rezultate negative si eliminarea din FA Cup, de catre Milwall, o echipa din liga secunda. Pana atunci Bournemouth a fost invinsa pe teren propriu doar de Crystal Palace. Multumita duelurile de acasa, mai are un avantaj de 6 puncte fata de ocupanta locului 18, Hull, insa daca va continua asa, cel mai probabil o vom vedea luptandu-se pentru evitarea retrogradarii. Acum are parte de un meci greu, iar antrenorul Howe a anuntat mai multe schimbari in echipa de start. Vor lipsi Federici, Daniels, A.Smith, Wilson si Francis.

Manchester City

A triumfat cu 3-0 in FA Cup, in fata celor de la Crystal Palace, dupa care a castigat duelurile din campionat cu West Ham si Swansea. Etapa trecuta a invins-o la limita cu 2-1 pe Swansea. Jesus a fost marcatorul celor doua goluri. Acesta a jucat titular in locul lui Aguero in ultimele 3 partide, insa ne asteptam ca in duelul cu Bournemouth sa-i vedem pe ambii in primul 11, mai ales ca Sterling este in scadere de forma. Mijlocasul Gundogan este accidentat si va absenta. Probabil il vom vedea pe Fernandinho din nou in echipa de start.

{{notification_msg}}