Europa League: Tottenham – KAA Gent

Analiza meciuri

Tottenham – KAA Gent

Dupa infrangerea cu 1-0 din prima mansa, Tottenham va incerca sa castige acasa si sa se califice in faza urmatoarea din Europa League. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa joace mult mai bine in ofensiva, iar pe de alta parte ne asteptam sa nu primeasca gol, deoarece are cea mai buna aparare din Premier League.

Tottenham

Weekend-ul trecut s-a impus cu 3-0 in deplasare cu Fulham, in saisprezecimile FA Cup. Jucatorul cheie a fost golgheterul Kane, care a inscris de 3 ori, iar acum va incerca sa marcheze si in acest duel cu Gent. Multa lume se asteapta ca Tottenham sa joace din primul minut cat mai ofensiv, mai ales ca meciul va fi pe Stadionul White Hart Lane. Are de recuperat un singur gol, fiindca in mansa tur a fost infranta cu 1-0. Inainte de acest esec, jucatorii antrenorului Pochettino au pierdut in fata celor de la Liverpool si au coborat o pozitie in clasament, la doua puncte distanta de ocupanta locului 2, Manchester City. Credem ca va fi acelasi prim 11 ca si in partida cu Fulham, pentru ca Lamela si Rose vor lipsi din cauza ca sunt accidentati.

KAA Gent

Oaspetii din Gent se motiveaza si evolueaza mult mai bine atunci cand intalnesc adversari mai puternici. Asa s-a vazut in cele doua din precedentele 6 partide, in care a triumfat, in fata liderului Club Brugge si a celor de la Tottenham. In ultimele 3 etape a bifat doua remize si o data o fost infranta, iar acum are cu 3 puncte mai putin decat Charleroi, echipa de pe pozitia a 6 a, loc care duce in play-off. La finalul anului trecut a suferit 3 infrangeri consecutive si a fost eliminata din Cupa Belgiei, de catre Oostende. Victoria din prima mansa a fost o surpriza, iar acum antrenorul Vanhaezebrouck a anuntat o tactica defensiva. Probabil vom vedea aceeasi echipa de start ca si acum 7 zile, doar ca este posibil ca Neto sa joace in locul lui Dejaegere.

{{notification_msg}}