Europa League: Sporting - Arsenal

Analiza meciuri

Sporting Lisabona - Arsenal

Dupa ce si-au confirmat rolul de favorite in grupa din care fac parte din Europa League, cu victorii impotriva ucrainienilor de la Vorskla si azerilor de la Qarabag; Sporting Lisabona si Arsenal se intalnesc pentru a stabili primul loc in grupa E.

Sporting Lisabona

Cele doua victorii obtinute le ofera un plus de siguranta in duelul ce urmeaza cu Arsenal. In prima runda au invins pe teren propriu Qarabaq cu 2-0, ca in cea din urma cu Vorskla sa o obtina victoria cu multe emotii. Dupa golurile marcate de rezervele acelei intalniri, Monter si Cabral in ultimile minute ale partidei. In debutul campionatului s-au descurcat exemplar, trei victorii si o remiza in primele patru etape. Urmate de doua infrangeri, ce ii claseaza pe a cincea treapa a clasamentului din Primeira Liga. Lotul se confrunta cu un numar mare de jucatori accidentati, printre acestia numarandu-se portarul francez Salin Romain, fundasul Mathieu Jeremy si atacantul Raphinha.

Arsenal

Dovedesc o forma exceptionala in Premier League, si cu cele sapte victorii si doua infrangeri, suferite in startul campionatului, se claseaza a patra. Fiind la o diferenta de doar doua puncte de Manchester City si Liverpool. Victoriile din Europa League au venit pe teren propriu cu Vorkla 4-2, si in deplasare cu Qarabag 3-0. Urmeaza sa intalneasca cel mai dificil adversar al grupei, Sporting Lisabona care are toate sansele de a fi un adversar incomod. Cu toate acestea antrenorul Unai Emery, anunta ca va odihni pentru aceasta partida pe portarul Cech si alti jucatori usor accidentati precum Kolasinac, Konstantinos, Sokratis si Koscienly.

 

 


{{notification_msg}}