Europa League: Red Bull Salzburg - Marseille

Analiza meciuri

Europa League: Red Bull Salzburg - Olympique Marseille

Marseille a obtinut un avantaj frumos in urma jocului din tur, de pe teren propriu, impunandu-se cu 2-0. Cu toate aceastea, Salzburg este o echipa imprevizibila aceast sezon, eliminand cateva echipe puternice, una dintre ele fiind Lazio care a si avut un avantaj de doua goluri dupa primul joc.

Marseille a reusit buna performanta sa termine fara gol primit, lucru ce este important pentru ei, insa au esuat in drumul lor catre a cucerii titlul Ligue 1. Spre deosebire de Salzburg care si-a asigurat trofeul in campionatul intern. De notat faptul ca Salzburg a batut Marseille 1-0 acasa, in faza grupelor.

Red Bull Salzburg

Salzburg a avut un joc slab in prima etapa a sferturilor de finala, nereusind un rezultat satisfacator iar acum trebuie sa anuleze un scor de 2-0 lucru care nu va fi usor de indeplinit. Pentru ei ar fi insemnat mult sa inscrie un gol, pornind cu un moral mai pozitiv inaintea acestui joc. Avand in vedere si meciul cu Lazio in urma caruia au pierdut cu scorul 4-2, golurile marcate si-au dovedit importanta.

Salzburg si-a consolidat suprematia in campionatul national jucand in deplasare la St. Polten. Andrenorul echipei menajand o buna parte din jucatorii titulari. In acest joc ne asteptam si la prezenta lui Schalager facand parte din primul "11".

Olympique Marseille

Marseille are tot dreptul sa spere la un loc in finala, dupa ce s-au folosit cu eficienta de jocul de pe teren propriu. Nu doar atat, acestia au surclasat cu destula lejeritate rivalele intalnite pana acum. Salzburg reusind sa obtina si un meci egal in faza grupelor, dar nu a lipsit mult ca ascestia sa se revanseze -  in special datorita jucatorului lor cel mai bun - Payet care a reusit doua pase de gol. Importanta este si revenirea lui Thauvin in echipa, care a si marcat.

{{notification_msg}}