Europa League:Panathinaikos - Athletic Bilbao

Analiza meciuri

Panathinaikos – Athletic Bilbao

Ambele echipe au inceput sezonul in turul trei preliminar al Europa League, acolo unde Panathinaikos a eliminat pe Gabala, in timp ce Ahtletic a eliminat pe Dinamo Bucuresti. Campionatele din tarile lor inca nu au inceput, iar ultimul meci intre aceste echipe a fost acum cinci ani de zile.

Panathinaikos

Panathinaikos a terminat pe locul trei in campionatul trecut, acolo unde nu i-a putut face fata lui Olympiakos si a terminat la 10 puncte in spatele acestora si acum este nevoita sa joace tururi preliminare pentru a se califica in Europa League. Echipa a pierdut cativa jucatori vara aceasta, Berg, Wakaso, Mpoku, Leto fiind printre cei mai importanti si au facut si unele transferuri, la echipa sosind Kolovetsios, Cabezas, Johansson si Altman. Cu toate aceste modificari ei au reusit sa ii elimine pe cei de la Gabala in turul precedent dupa 1-0 acasa si 2-1 in deplasare, nou venitul Cabezas marcand si un gol.

Athletic Bilbao

Athletic pare mai slabita sezonul acesta dar deocamdata in Europa League totul merge conform planului dupa ce au eliminat pe Dinamo Bucuresti dupa 1-1 in deplasare si 3-0 acasa, intr-un meci in care au marcat doua gluri in prima repriza prin dubla lui Garcia si reusita lui Arduiz. Antrenorul Zuganda a folosit aceeasi formula de start in ambele meciuri, Williams fiind rezerva, in timp ce Iturraspe, Yeray si Sabor fiind accidentati. Intre timp ei au jucat udoua meciuri amicale, unul pierdut cu Liverpool si un egal cu Alaves. Pentru acest meci Williams probabil v-a fi titular, in timp ce M. Rico se adauga si el accidentatilor.

{{notification_msg}}