Europa League: Honved - Rabotnicki

Analiza meciuri

Honved - Rabotnicki

In tur macedonienii de la Rabotnicki triumfa in fata ungarilor de la de Honved, cu scorul de 2-1. Acest rezultat face ca gazdele acestei partide sa fie sub presiune, fiind nevoiti sa castige pentru se califica in faza urmatoare. Aceste doua echipe se intalnesc pentru prima data, in aceasta faza de calificare pentru Europa League.

Honved

In ultimii ani ambele echipe au reusit prezente in ligile europene. Honved castiga in urma cu doi ani campionatul intern, obtinand o sansa pentru Champions League, dar au fost opriti in runda secunda a calificarilor de catre Hapoel Beer Sheva. Anul trecut esueaza in apararea titlului, ce ar fi insemnat al 15 trofeu de campioni nationali. Cu toate acestea, pozitia a patra le este suficienta pentru a le oferi o sansa in Europa League. In aceast retur se vor putea folosi de tanarul mijlocas Bano Szabo, pe cand Barath si Lovric raman incerti.

Rabotnicki

Echipa este regulara in fazele de calificare pentru Europa League. Anul trecut depasesc in prima runda Tre Penne din San Marino. Insa apoi intalnesc mult mai puternica echipa Dynamo Minsk, eliminandu-i fara probleme. Acum se afla intr-o pozitie favorabila si cu siguranta nu isi fac mari griji in urma scorului 2-1 in favoarea lor. Ultimul trofeu de campioni ai Macedoniei il optin in urma cu 10 ani, anul trecut terminand pe a treia pozitie. Ne asteptam sa evolueze in aceasi formatie ca cea din turul de acum sase zile, antrenorul echipei neavand probleme cu accidentarile.

{{notification_msg}}