Europa League: FK Rostov – Manchester United

Analiza meciuri

FK Rostov – Manchester United

Dupa ce a a eliminat-o pe St. Etienne in runda precedenta, Manchester United va juca in Rusia, in prima mansa din saisprezecimile Europa League. Se va intalni pe vice-campioana Rostov, care a trecut de Sparta Praga. Va fi prima confruntare din istorie, dintre aceste doua echipe.

FK Rostov

Nu ne surprinde faptul ca o vedem pe Rostov in aceasta ispostaza, fiindca in sezonul trecut s-a luptat pentru titlul de campioana in Rusia, pana in ultima etapa. A fost nevoita sa se multumeasca cu locul 2 si s-a calificat direct in play-off-ul Champions League, pentru prima data in istoria clubului. Rostov a terminat pe pozitia a 3 a in grupe, iar in runda precedenta din Europa League a eliminat-o pe Sparta Praga. Jucatorii antrenorului Daniliante s-au impus acasa cu 4-0, apoi in mansa secunda au remizat 1-1. Acum o va intalni pe Manchester United si va avea parte de o dubla destul de dificila. Portarul Dzhanaev este indisponibil, dar s-ar putea sa-l vedem in teren pe atacantul Poloz.

Manchester United

Fanii preferau sa vada echipa lor de suflet jucand in Champions Leaguea, nu in Europa League. Totusi antrenorul Mourinho va face tot posibilul sa castige acest trofeu. In faza precedenta a trecut de St.Etienne , castigand acasa cu 3-0 si in deplasare cu 1-0. Intre timp inca o Cupa a Ligii in vitrine clubului, dupa ce a invins-o in finala cu 3-2 pe Southampton. Etapa trecuta din Premier League a remizat 1-1 cu Bournemouth si acum Manchester United se afla la 3 puncte in spatele ocupantei locului 4, Liverpool. Luni va avea de jucat un meci greu in FA Cup, impotriva celor de la Chelsea, iar acum va incerca sa ramana neinvinsa in partida cu Rostov. Din cauza accidentarilor vor lipsi Bailly si Mkhitaryan.

{{notification_msg}}