Europa League: Athletic Bilbao – US Sassuolo

Analiza meciuri

Athletic Bilbao – US Sassuolo

Va fi un meci interesant, deoarece toate cele 4 echipe din Grupa F inca au sanse reale de calificare, avand in vedere ca Genk si Athletic au cate 6 puncte, iar Sassuolo si Rapid Viena au cate un punct mai putin. Prima confruntare directa dintre aceste doua cluburi s-a incheiat cu victoria lui Sassuolo cu 3-0, asa ca bascii isi doresc sa-si ia revansa.

Athletic Bilbao

Se afla intr-o forma mai buna si a castigat toate punctele de pe teren propriu pana acum. Dupa infrangerea cu Sassuolo, Athletic Bilbao a mai pierdut din deplasarea din Genk, insa i-a invins pe belgieni cu 5-3 la inceputul lunii, iar inainte a triumfat cu 2-0 in fata celor de la Rapid Viena. In campionat a pierdut o singura data in duelul cu Barcelona din startul sezonului. Etapa trecuta a invins-o pe Villarreal cu 1-0 si a ajuns pe locul 7 in clasament. Va reveni mijlocasul Benat si fundasul Marcos, iar Aketxe si Etxeita inca sunt accidentati.

US Sassuolo

Sassuolo vine pe Stadionul San Mames dupa cateva rezultate nesatisfacatoare, tinand cont ca in ultimele 7 partide, a inregistrat 4 infrangeri si un rezultat de egalitate. Trebuie sa precizam ca 3 remize au fost in Europa League si ca in campionat nu se descurca deloc bine, deoarece ocupa pozitia a 16 a in clasamentul din Serie A. Weekend-ul trecut a pierdut cu 3-2 in deplasarea de pe terenul celor de la Sampdoria si probabil acum, antrenorul di Francesco va folosi o tactica mult mai riscanta, pentru a incerca sa obtina toate cele 3 puncte. Pe lista accidentatilor se regasesc: Sensi, Politano, Duncan, Letschert si Berardi.

 

{{notification_msg}}