Duel intersant în liga secundă din Germania: VfB Stuttgart – Fortuna Dusseldorf

Analiza meciuri

VfB Stuttgart – Fortuna Dusseldorf

Putem spune ca echipa gazda are nevoie mai mare de puncte, deoarece se lupta pentru a promova in Bundesliga, iar Dusseldorf se afla la mijlocul clasamentului. Este interesant faptul ca ambele au fost infrante de 5 ori, insa Stuttgart are un avantaj de 10 puncte, fiindca a remizat de mai putine ori. Dupa pauza de iarna a castigat primul meci in deplasare cu St. Pauli si a pus capat seriei de doua infrangeri consecutive. Fortunda Duseldorf a pierdut acasa in etapa trecuta. In confruntarea directa din tur echipa din Stuttgart a fost infranta cu 1-0.

VfB Stuttgart

A inceput returul foarte motivata sa promoveze in prima liga. Acesta a fost si obiectivul stabilit in startul sezonului, insa nu e chiar atat de usor si abia dupa o serie de 6 meciuri fara infrangere a reusit sa ajunga in topul clasamentului la egalitate de puncte cu primele doua locuri. In finalul turului a pierdut doua meciuri la rand, dar este important ca a castigat primul duel din retur, cu 1-0 in fata celor de la St.Pauli. Totusi a fost o partida dificila, fiindca gazdele aveau nevoie mare de puncte, pentru ca se lupta pentru evitarea retrogradarii. Golul victoriei a fost marcat de Mane, care a intrat in repriza secunda pe teren. In pauza de iarna conducerea clubului a hotarat sa aduca cativa jucatori noi la echipa printre care ii enumeram pe: Onguene, Green si Ofori. Fundasul central Sunjic a parasit lotul lui Stuttgart. Ne asteptam sa-i vedem in primul 11 pe Mane si Grgic.

Fortuna Dusseldorf

Returul a inceput foarte prost pentru Fortuna Dusseldorf, iar in sfarsitul primei parti a sezonului a avut parte de o perioada dificila. Inainte de pauza de iarna, in ultimele 4 meciuri a inregistrat 3 remize si o infrangere, iar etapa trecuta a pierdut acasa cu 3-0 in fata celor de la Sandhausen. Nu a reusit sa inscrie nici in partida cu Nurnberg in care a fost invinsa cu 2-0, si nici in remizele cu Erzgebirge Aue si cu Wurzburger. Conducerea clubului l-a achizitionat pe fundasul A.Hoffmann de la Hanover, insa antrenorul Funkel este intr-o situatie delicata, deoarece doi portari sunt accidentati. Acesta trebuie sa ridice moralul echipei, pentru ca sunt mari probleme in defensiva si in atac.

{{notification_msg}}