Duel interesant în Serie A: Juventus – Lazio Roma

Analiza meciuri

Juventus – Lazio Roma

Primul meci de duminica din cadrul etapei cu numarul 21 a celui mai important campionat de fotbal italian, este un derby intre liderul Juventus si ocupanta locului 4, Lazio, care are cu 5 puncte mai putin. Lazio a castigat precedentele 3 partide, doua in Serie A si una in Cupa Italiei, iar fosta campioana Juventus, a avut parte de un esec etapa trecuta, in deplasarea din Firenze, cu 2-1. Confruntarea directa din tur s-a incheiat cu victoria la limita cu 1-0, a torinezilor.

Juventus

A fost cel de-al 9 lea triumf la rand in fata lui Lazio, asa ca Juventus este din nou favorita. Dupa infrangerea din weekend-ul precedent, echipa de pe locul secund, AS Roma, s-a apropiat la un punct, insa “ Batrana Doamna” mai are de disputat un meci in plus. In duelul din Supercupa Italiei, care a avut loc in Qatar, a pierdut cu Milan, dupa loviturile de la 11 metri. Antrenorul Allegri este ingrijorat pentru ca echipa sa a fost infranta etapa trecuta, a 4 a oara in acest sezon. Pe teren propriu Juventus a castigat toate cele 10 meciuri. Din acest motiv credem ca fosta campioana va juca ofensiv in confruntarea cu Lazio si va incerca sa obtina cele 3 puncte. Allegri nu se va putea baza pe Alves, Sturaro, Benatia, Alex Sandro si Lemina.

Lazio Roma

Oaspetii din Roma trebuie sa fie foarte atenti, pentru ca au o serie negativa de rezultate in duelurile cu Juventus. Antrenorul Inzaghi este nevoit sa le ridice moralul jucatorilor sai, cu toate ca Lazio a triumfat in ultimele 3 partide, in campionat cu Atalanta si Crotone, iar in Cupa cu Genoa. Atunci au fost menajati mai multi jucatori importanti pentru a da totul in acest derby cu liderul din Serie A. Ne asteptam sa vedem o tactica defensiva in care Lazio va miza cel mai mult pe contraatac. Keita a fost convocat la echipa nationala, iar mijlocasul Lulic va lipsi din cauza ca este suspendat.

{{notification_msg}}