Duel interesant în Serie A: Inter Milan – SSC Napoli

Analiza meciuri

Inter Milan – SSC Napoli

Ultimul meci al etapei cu numarul 34 din Serie A va fi unul interesant, deoarece se vor intalni doua echipe importante din fotbalul italian. Dupa o serie de rezultate slabe, Inter a coborat pe pozitia a 7 a, in timp ce Napoli se afla pe locul 3 si are un avantaj de 15 puncte. In confruntarea directa din tur napoletanii s-au impus cu 3-0.

Inter Milan

Este intr-o scadere de forma, avand in vedere ca in ultimele 4 etape a obtinut doar un punct, din derby-ul cu Milan si a fost infranta de Fiorentina, Sampdoria si Crotone. In partida din Florenta a condus cu 2-1 si a pierdut suprinzator cu 5-4. Inter este dezamagita din cauza acelui esec, in care putea bifa cel putin o remiza, insa acum trebuie sa se concetreze asupra meciului cu Napoli, pentru a mai spera in continuare la Europa League. Cu siguranta va face tot posibilul sa obtina un rezultat pozitiv si probabil o vom vedea jucand ofensiv, mai ales ca a revenit golgheterul echipei, Icardi. Fundasul Ansaldi va absenta in partida de duminica.

SSC Napoli

Ultimul esec al lui Napoli s-a conturat acum aproximativ o luna pe teren propriu in fata celor de la Atalanta, dupa care a urmat 5 victorii si doua remize pentru napoletani. Etapa precedenta a remizat cu Sassuolo si s-au distantat la 4 puncte de ocupanta locului secund, Roma. Recent a fost eliminata din semfinala Cupei Italiei, de catre Juventus. Trebuie sa precizam ca nici in sferturile de finala Champions League a fost oprita de Real Madrid, iar acum i-au ramas doar meciurile din campionat. Spera sa termine pe o pozitie ce o poate califica direct in grupele Champions League in sezonul urmator. Antrenorul Sarri nu are probleme de lot si va putea conta pe toti jucatorii.

{{notification_msg}}