Duel interesant în prima ligă rusă: CSKA Moscova – FC Krasnodar

Analiza meciuri

CSKA Moscova – FC Krasnodar

Acesta este un derby al etapei care inseamna foarte mult pentru gazde, dar si oaspetii pot ajunge pe locul 3 in clasament, daca obtin cele 3 puncte. CSKA este liderul si acesta este probabil ultimul obstacol in cursa pentru castigarea titlului. Daca va castiga si Rostov va face un pas gresit, jucatorii echipei CSKA Moscova vor deveni campionii Rusiei. CSKA nu a mai pierdut de 6 etape, iar FC Krasnodar a obtinut doar rezultate pozitive in ultimele 7 runde. Etapa trecuta ambele au triumfat si au marcat cate 3 goluri. S-au intalnit recent in Cupa Rusiei, intr-un duel pe care l-au castigat cei de la CSKA cu 3-1 pe propriul teren. De asemenea si in partida din turul campionatului au invins cei de la CSKA  cu 2-1.

CSKA Moscova

Se apropie tot mai mult de titlu si are sanse foarte mari sa devina campioana. Ocupa primul loc de mult timp, insa a trecut si prin situatii delicate de scurta durata, avand doar o singura serie de 4 meciuri fara victorie. A jucat finala Cupei cu Zenit, pe care a pierdut-o, dar nu a renuntat la lupta pentru titlu si a castigat 4 etape la rand. In ultimele doua etape a muncit mult pentru a obtine cele 3 puncte, in meciurile cu rivalele Dynamo si Spartak, castigand ambele confruntari la limita, cu scorul de 1-0, dupa care a urmat victoria cu 3-0 de pe terenul echipei Ural. A inscris 3 goluri si miercuri in duelul cu Ufa, din deplasare. Nu a fost simplu, deoarece cu jumatate de ora inainte de final rezultatul era 1-1, dar antrenorul i-a introdus in teren pe Shirokov si B.Natcho, care au reusit sa marcheze cate un gol. Va lispsi fundasul V.Berezutski din cauza cartonaselor galbene acumulate si probabil va fi inlocuit de fratele sau A.Berezutski.

FC Krasnodar

A intampinat dificultati in prima parte a sezonului, dupa care a ramas undeva pe la mijlocului clasamentului. Motivul rezultatelor slabe din campionat, au fost din cauza evolutiilor in Europa League. In faza grupelor a jucat foarte bine, dupa care in saisprezecimi a fost eliminata de Sparta Parga. Dupa aceasta a inceput sa se concentreze mai mult asupra meciurilor din campionat, dar si asupra Cupei Rusiei, unde nu a putut trece de CSKA in semifinala. Putem spune ca acum are sansa sa se razbune pe moscoviti. In retur a pierdut un singur meci in fata celor de la Lokomotiv Moscova. A inregistrat cateva remize, dar trebuie sa mentionam ca a avut evolutiile cele mai bune pe terenul propriu, dintre toate echipele din prima liga rusa. Etapa trecuta a castigat cu 3-0, acasa, in confruntarea cu Samara, iar inainte a terminat la egalitate cu Rubin Kazan. A mai inscris 3 goluri si in meciul cu Anzhi, acum 3 etape. Probabil Gazinsky il va inlocui pe Akhmedov, care este accidentat.

{{notification_msg}}