Duel interesant în prima ligă germană: Eintracht Frankfurt – Mainz 05

Analiza meciuri

Eintracht Frankfurt – Mainz 05

In primul meci de duminica din Bundesliga se intalnesc doua echipe aflate in parti opuse ale clasamentului. Gazdele sunt intr-o situatie dificila, iar in cazul in care vor fi invinse vor fi tot mai aproape de retrogradare. Mainz are un sezon destul de bun, motiv pentru care acum sa termine pe un loc ce o califica in cupele europene. Eintracht Frankfurt joaca foarte slab, in ultimele 10 meciuri a castigat doar o singura data, iar acum vine dupa o serie neagra de 3 infrangeri. Oaspetii din Mainz nu au stralucit in ultima etapa si au triumfat doar o data in ultimele 6 meciuri. Etapa trecuta ambele au fost invinse dupa ce au primit cate 3 goluri fiecare. Partida din tur, s-a terminat cu victoria 2-1 a echipei Mainz.

Eintracht Frankfurt

Este intr-o situatie foarte neplacuta, dar inca mai spera sa prinda ultima pozitie care o califica in play-off-ul pentru a ramane in Bundesliga. Sunt sanse sa se salveze, insa trebuie sa castige neaparat duminica. Pentru Eintracht este bine ca va juca pe teren propriu, deoarece in deplasare nu se descurca deloc bine, unde a reusit sa adune doar 9 puncte in acest sezon. Nu a inscris nici un gol in ultimele 3 partide si asta e alta problema, pe langa faptul ca primeste goluri destul de des. A marcat doar doua goluri in ultimele 9 etape, iar unul din ele i-a adus victoria cu Hannover. Nu a evoluat rau in etapa trecuta, cu toate ca a pierdut cu 3-0 cu Bayern Munchen. Toate golurile le-a primit in ultimele 20 de min in acea confruntare, in care si-a creat cateva ocazii de poarta. Singurele modificari in primul 11, vor fi aparitiile lui Zambrano si Ignjovscki in locul lui Abraham si Chandler.

Mainz 05

Are sansa sa o vedem in cupele europene dupa acest sezon, insa trebuie sa fie mai atenta in urmatoarele meciuri. Putea fi acum pe un loc de Champions League, dar nu a reusit sa o invinga acasa pe Cologne. A pierdut acea partida, cu toate ca a condus cu 2-0. Inainte a obtinut doua remize in deplasare cu Wolfsburg si Werder Bremen, dar a fost infranta acasa de Augsburg. In meciul cu Cologne a pierdut surprinzator, in cea de-a doua repriza. A primit un gol la 10 minute si scorul final a fost 3-2. Dupa egalul din Wolfsburg, antrenorul Schmidt a facut doar o singura modificare in echipa de start, l-a introdus pe teren pe Jairo in locul lui De Blasis. Ne asteptam ca pentru duelul de duminica sa fie doar o modificare in primul 11, deoarece Latz este accidentat si probabil F.Frei ii va lua locul.

{{notification_msg}}