Duel interesant in MLS: Real Salt Lake - New England

Analiza meciuri

Real Salt Lake - New England Revolution

Aceasta intalnire din MLS se dovedeste a fi una mult mai importanta pentru gazdele de la Salt Lake, acestia ocupa ultima pozitie care ofera un loc in play-off-ul Conferintei de Vest. New England se afla pe a opta pozitie in Conferinta de Est, cu sanse doar teoretice pentru un loc in play-off. Primul duel al sezonului intre aceste echipe s-a incheiat cu victoria celor de la New England, cu scorul de 4-0.

Real Salt Lake

Cu doar doua etape ramase de disputat, Real Salt ocupa pozitia 6 - ultima care ofera un loc in play-off. In plus, presiunea este si mai mare pe cei de la Real Salt Lake, deoarece acestia nu au invins New England in ultimile trei intalniri. LA Galaxy le vaneaza pozitia 6 fiind la un singur punct in spate si Vancouver care nici ea nu este departe, cu trei puncte mai putin. Antrenorul echipei, Mike Petke se mai confrunta si cu o forma slaba a lotului. Real Salt nu au obtinut nici o victorie in ultimile patru etape, inregistrand doua remize si doua infrangeri. Mijlocasii Sunny si Beckermans sunt suspendati, iar pe lista jucatorilor accidentati figureaza atacantul Allen si fundasii Phillips, Beltran si Horst.

New England Revolution

Inaintea acestei etape se afla pe pozitia opt a Conferintei de Est, la o diferenta de sase puncte mai putin decat ocupanta locului sase - DC United. Ceea ce le reduc sansele de a prinde o pozitie de play-off spre zero, mai ales ca urmeaza sa intalneasca un adversar care va oferi tot posibilul pentru a mentine pozitia in clasament. Tocmai acest motiv va face aceasta intalnire interesanta de urmarit. Dupa recenta victorie, 2-0 pe teren propriu cu Orlando, atmosfera in echipa s-a mai imbunatatit dupa doua infrangeri consecutive. Delamea si Somi lipsesc datorita selectiilor la echipele nationale, iar Farrell si Tierney sunt accidentati.

{{notification_msg}}