Duel interesant în Brazilia: Flamengo – America Mineiro

Analiza meciuri

Flamengo – America Mineiro

Ocupanta locului 7, Flamengo, se va intalni cu ultima clasata, America Mineiro in ultimul meci al etapei cu numarul 16 din campionatul brazilian, Serie A. Oaspetii au fost infranti in ultimele 6 etape, iar Flamengo s-a impus in precedentele doua partide de pe teren propriu, in fata celor de la Internacional si Atletico Mineiro. Din aceste motive Flamengo este favorita, mai ales ca a castigat ultimele 3 confruntari directe cu America Mineiro.

Flamengo

In luna februarie a acestui an s-a conturat victoria cu 1-0 de acasa, in fata celor de la America Mineiro, iar acum o noua victorie ar putea sa o duca pe Flamengo, pe o pozitie ce o califica in Copa Libertadores. In prezent se afla la 3 puncte distanta de Gremio, echipa de pe locul 3 si la doua puncte de ocupanta pozitiei a 4 a, Santos. A castigat precedentele doua partide de acasa, 1-0 cu Internacional si 2-0 cu Atletico Mineiro, iar in etapa trecuta a remizat 3-3 in deplasarea de la Botafogo. Vor lipsi mai multi jucatori printre care se numara: Rodinei, Ederson, Everton, Paulo Victor, Emerson si Alan Patrick. Probabil ca noii sositi la echipa, Damio Donatti si Diego vor fi pe banca de rezerve.

America Mineiro

Vine dupa o serie de rezultate negativa cu 6 infrangeri consecutive, care au dus-o pe ultima pozitie din clasament. Din aceasta cauza a fost demis antrenorul Vieira, locul sau fiind preluat de experimentatul Moreira, de la care se astepta sa salveze echipa de la retrogradare in acest sezon. Conducerea echipei s-a hotarat sa aduca 4 noi jucatori, Dias, Diego Lopez, Michel si Lobo, sperand sa dea un plus evolutiilor din urmatoarele partide. Vor absenta in acest duel Alison, Sueliton, Borges si Jonas, pentru ca toti acuza unele accidentari.

{{notification_msg}}