Duel în prima ligă din Rusia: Rubin Kazan – FC Rostov

Analiza meciuri

Rubin Kazan – FC Rostov

Este unul din cele mai echilibrate meciuri din etapa cu numarul 14, a celui mai puternic campionat din Rusia, deoarece se vor intalni doua echipe vecine la mijlocul clasamentului. Rubin Kazan este intr-o forma mai buna in prezent, cu toate ca are cu doua puncte mai putin decat Rostov. Echipa din Kazan a inregistrat 4 victorii si o infrangere, iar in etapa trecuta Rostov a reusit sa puna capat unei serii negative de rezultate, prin victoria in fata celor de la Arsenal Tula. In confruntarile directe din sezonul trecut, Rostov s-a impus de doua ori.

Rubin Kazan

Spera sa continue serie buna rezultate cu o noua victorie in duelul de vineri seara. Pe de alta parte Rostov evolueaza destul de slab in deplasare si saptamana viitoare o va intalni pe Bayern Munchen in Champions League. Cu siguranta jucatorii antrenorului Gracia vor da totul pe teren pentru a obtine cele 3 puncte, pentru ca au un moral bun dupa ultimele etape si dupa calificarea in faza urmatoare a Cupei Rusiei. Probabil vom vedea in teren acelasi prim 11 ca in partidele precedente. Vor lipsi Tkachuk, Kuzmin, Kanunnikov si Kombolov, fiindca sunt accidentati.

FC Rostov

Fosta vice-campioana a Rusiei trece printr-o situatie mai dificila, cu toate ca in etapa trecuta s-a impus acasa cu 4-1, in meciul cu Arsenal Tula. In Champions League a pierdut de doua ori cu Atletico Madrid si o data cu Bayern, iar in campionat nu evolueaza foarte bine. Are un singur punct, obtinut din disputa cu olandezii de la PSV si sansele sa treaca de grupele Champions League, sunt nule. Se afla la 8 puncte distanta de Bayern Munchen si la 11 puncte de liderul Atletico Madrid, insa poate spera la locul 3, care duce in Europa League, fiindca PSV are tot un singur punct. In partida cu Rubin, vor absenta Erokhin, Bukharov si portarul Dzhanaev. 

{{notification_msg}}