Duel în Premier League: West Bromwich – Burnley

Analiza meciuri

West Bromwich – Burnley

Doua echipe de la mijlocul clasamentului se vor intalni in ultimul meci al etapei cu numarul 12 din Premier League. West Bromwich ocupa locul 11 si are cu un punct mai putin decat Burnley, care este pe pozitia a 9 a. Oaspetii au inregistrat doua victorii si o remiza in ultimele meciuri, iar West Bromwich a pus capat unei serii negative de rezultate, abia etapa trecuta cand a castigat duelul din deplasare cu Leicester. In confruntarile directe din sezonul precedent, scorul a fost egal 2-2 in Burnley, iar in celalalt duel gazdele s-au impus cu 4-0.

West Bromwich

Se gandeste la victorie pentru ca asa ar putea sa urce in clasament inaintea lui Burnley, mai ales ca are un moral bun dupa victoria cu Leicester. Inainte de acea partida, West Bromwich a pierdut de doua ori la rand cu Manchester City si Liverpool. S-a bazat pe contraatac in duelul cu Leicester si a reusit sa castige cu 2-1. Din acest motiv nu ne asteptam sa vedem modificari in tactica de joc, facute de antrenorul Pulis. Nu se stie daca ii vom vedea in teren pe Chadli si McClean, iar Berahino si Olsson vor absenta din cauza accidentarilor.

Burnley

Este multumita ca se afla pe locul 9 in clasament si are un avantaj de 4 puncte fata de zona retrogradabila. Ceea ce il ingrijoreaza pe antrenorul Dyche, este ca Burnley a castigat majoritatea punctelor acasa. Acum doua etape a reusit sa ramana neinvinsa in deplasarea de la Manchester City, iar inainte a suferit esecuri in fata lui Leicester, Southampton si Chelsea. Fanii spera ca echipa lor favorita sa ramana si in sezonul viitor in Premier League. In  ultimele doua partide jucate acasa West Bromwich s-a impus in fata lui Crystal Palace si Everton. Acum ne asteptam sa o vedem jucand defensiv, cu un singur atacant. Va lipsi fundasul Ward, pentru ca este accidentat.

 

{{notification_msg}}