Duel în Premier League: Liverpool – Burnley

Analiza meciuri

Liverpool – Burnley

Duminica se va intalni ocupanta locului 4, Liverpool, cu echipa aflata pe pozitia a 12 a, Burnley, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 28, din Premier League. Ambele evolueaza mult mai bine acasa, decat in deplasare, insa Liverpool este favorita, fiindca se lupta pentru a ajunge in Champions League in sezonul urmator. In confruntarea directa din tur, Burnley a castigat cu 2-0, iar inainte echipa de pe Anfield s-a impus de 4 ori la rand.

Liverpool

Se gandeste la cele 3 puncte, avand in vedere ca in precedentele doua partide de pe teren propriu a triumfat in fata celor de la Arsenal si Tottenham, care sunt adversarele din lupta pentru un loc ce duce in Champions League. Jucatorii antrenorului Klopp evolueaza destul de slab in deplasare, unde dupa remizele cu Manchester City si cu Sunderland, au pierdut duelurile cu Leicester si Hull. Din acest motiv, Klopp este ingrijorat inaintea acestui meci, cu toate ca Burnely este o echipa de la mijlocul clasamentului. Probabil primul 11 va fi ca cel din disputa cu Arsenal, tinand cont ca Grujlic, Ings si Henderson sunt accidentati. Nu se stie daca va reveni in teren fundasul Lovren.

Burnley

Oaspetii din Burnley sunt pozitionati la mijlocul clasamentului din Premier League, ocupand locul 12 inaintea acestui meci, cu un avantaj de 7 puncte fata de zona retrogradabila. In precedentele 4 etape a inregistrat doua infrangeri si doua rezultate de egalitate, iar in FA Cup a pierdut in mod surprinzator cu 5-1, in fata unei echipe din liga a 5 a, Lincoln. Desigur, moralul jucatorilor antrenorului Dyche este afectat, mai ales ca in Premier League a obtinut doar doua puncte in 4 dueluri. Pe lista accidentatilor se afla: Murney, Heaton, Gudmundsson, Defour, Barton si Long.

{{notification_msg}}