Duel în Premier League: Chelsea – Everton

Analiza meciuri

Chelsea – Everton

Etapa cu numarul 12 din Premier League, ne aduce un duel intre echipa de pe pozitia secunda, Chelsea si ocupanta locului 9, Everton, care are cu noua puncte mai putin. Londonezii vin dupa o serie de 5 victorii consecutive, in timp ce oaspetii au bifat 4 triumfuri si o infrangere. In confruntarile directe din sezonul trecut Chelsea s-a impus acasa, iar cel de-al doilea meci s-a incheiat cu o remiza alba.

Chelsea

Are un moral foarte bun inaintea acestei partide de pe Stamford Bridge. Jucatorii antrenorului Sarri au pierdut doar o singura data la inceputul sezonului in Supercupa Angliei, in fata celor de la Manchester City. Trebuie sa mentionam ca nu a mai avut parte de nici un esec in 17 dispute, cu toate ca a evoluat in 3 competitii. In Cupa Ligii a ajuns in sferturile de finala, iar in Europa League a trecut de faza grupelor. Se afla pe locul 2 in Premier League, la 2 puncte distanta de liderul Manchester City. Vor absenta van Ginkel si Fabregas, pentru ca sunt accidentati.

Everton

Oaspetii din Liverpool s-au impus in etapa trecuta cu 3-1 pe teren propriu in fata celor de la Brighton si s-au revansat fata de fani, dupa infrangerea din partida cu Manchester United. Totusi inainte a bifat 3 victorii in campionat si se afla pe locul 9. Recent a fost eliminata din Cupa Ligii de catre Southampton. Va face tot posibilul sa obtina cel putin un punct din aceasta partida de pe Stamford Bridge. Antrenorul Silva nu va putea conta pe McCarthy, Baines, Kenny, Baningime, Zouma si Jagielka.

{{notification_msg}}