Duel în fruntea clasamentului din Serie B: FC Bari - Trapani

Analiza meciuri

FC Bari – Trapani

Vineri seara se vor juca toate meciurile din etapa cu numarul 42 din campionatul italian Serie B, din care avem un derby intre ocupanta locului 5, Bari si echipa de pe pozitia a 4 a, Trapani, care are cu doua puncte mai mult. Trapani va juca in play-off semifinala pentru promovare, iar Bari va avea de jucat un meci de calificare in plus, asa ca va fi motivata pentru aceasta confruntare. Intalnirea din tur s-a incheiat cu scorul de 1-0 pentru Trapani.

FC Bari

Sezonul trecut Bari a castigat duelul de acasa cu cei de la Trapani si simte ca va putea repeta acel rezultat si vineri seara, pentru a ajunge direct in semifinala din play-off. Se stie deja ca echipele Crotone si Cagliari vor evolua campionatul urmator in Serie A, iar ocupanta pozitiei a treia, Pescara va juca un meci pentru promovare, deoarece cu o etapa inainte de final are un punct mai mult decat Trapani si 3 fata de Bari. Ramene de vazut cine va terminat pe locurile 6, 7 si 8. Bari a castigat cu 3-2 duelul cu Brescia, din etapa trecuta si din acest motiv ne asteptam ca antrenorul Camplone sa trimita acelasi prim 11 in teren. Pe lista indisponibililor se afla: Del Grosso, Luca, Jakimovski si Cisssokho.

Trapani

Este una din echipele ce a uimit cel mai mult in acest sezon din Serie B, deoarece toata lumea se astepta ca o echipa cu un buget asa de mic sa lupte pentru evitarea retogradarii, nu sa se bata pentru promovare in prima liga. Acum este foarte aproape de semifinala din play-off, dar acest lucru se va intampla daca nu va pierde cu Bari. Trapani este o echipa capabila sa indeplineasca acest obiectiv, daca tinem cont ca ultima data a fost infranta in deplasarea cu Entella, undeva prin luna februarie, iar dupa aceea a urmat o serie de 11 victorii si 3 remize. Unul din acele rezultate de egalitate a fost pe finalul campionatului. Etapa trecuta a castigat acasa cu 3-0, in fata celor de la Crotone. Trebuie sa precizam ca antrenorul Cosmi are la dispozitie cei mai buni jucatori pentru duelul cu FC Bari. 

{{notification_msg}}