Duel în Bundesliga: FC Cologne – 1899 Hoffenheim

Analiza meciuri

FC Cologne – 1899 Hoffenheim

Ambele echipe au mare nevoie de puncte, deoarece pot termina pe locuri ce duc in cupele europene. Cologne este pe 7 si are ca obiectiv calificarea in Europa League. Este posibil ca si de pe aceasta pozitie sa se califice, insa mai sigur este daca va termina pe locul 6, fiind la o distanta de un punct. Hoffenheim este a 3 a in clasament, ceea ce inseamna ca poate merge direct in grupele Champions League, doar ca Borussia Dortmund este in spate la 1 punct si se lupta pentru acelasi obiectiv. In precedentele 4 partide gazdele a obtinut o victorie si de 3 ori a fost infranta, asa ca trece printr-o perioada mai delicata. Oaspetii sunt intr-o forma mai buna pentru ca au bifat 3 victorii si o data a pierdut in ultimele 4 meciuri. In confruntarea din tur Hoffenheim s-a impus categoric cu scorul de 4-0.

FC Cologne

Daca va continua cu aceleasi evolutii pe care le-a avut in precedentele 10 dueluri in care a bifat doar doua triumfuri, cu siguranta nu o vom vedea in Europa League. Totusi are sanse mari sa-si indeplineasca obiectivul, dar este nevoita sa schimbe ceva in jocul echipei pentru a avea rezultate mai bune. Acum doua etape a fost invinsa acasa cu 3-2 de Borussia M’gladbach, iar weekend-ul trecut a pierdut meciul cu Augsburg cu scorul de 2-1, primind golurile in prima repriza. Dupa esecul cu M’gladbach, antrenorul Stoger i-a inlocuit in primul 11 doar pe Rausch si Hoger cu Osako si Bittencourt. Este posibil sa vedem noi modificari in echipa de start.

1899 Hoffenheim

Este intr-o forma buna si doar ocazional se impiedica, la fel cum a facut-o acum cateva zile in deplasarea de la HSV. Inainte de acel meci a bifat o victorie foarte importanta in partida cu Bayern Munchen. Etapa trecuta a triumfat acasa cu 5-3, in fata celor de la Borussia M’Gladbach si si-a aratat forta la mijlocul primei reprize cand a inscris doua goluri. Antrenorul Nagelsmann a schimbat tactica dupa infrangerea din Hamburg si a dat rezultate. Toljan, Szalai si Demirbay au fost titulari si au evoluat excelent, asa ca ne asteptam sa-i vedem din nou in primul 11.

{{notification_msg}}